Self Drive

Lekker met uw eigen (gehuurde) auto Afrika verkennen. De tijd aan u zelf hebben. Kunnen stoppen voor foto’s -zo vaak en lang als u wilt.

Maar hoe weet u hoe u moet rijden? Waar mogelijkheden zijn om te tanken? Waar het veilig is om te stoppen en hoe de conditie van de wegen is? 500 Kilometer over een hobbelweg is wat anders dan over een verharde. Dat soort dingen wilt u graag van te voren weten!

Selous Safaris helpt u bij het samenstellen van uw unieke maatwerk safari en werkt uw route gedetailleerd voor u uit. U overnacht in kleinschalige en sfeervolle accommodaties op unieke locaties in Afrika. Bezoekt de mooiste parken en meest bijzondere plekken van Afrika.

Wij komen thuis bij u langs om de reis persoonlijk en precies door te spreken. Wij kennen Afrika op ons duimpje en delen graag deze kennis en ons lokale netwerk met u. Wij schrijven uw reisprogramma zeer uitgebreid van dag tot dag voor u uit, zodat u er altijd op kan terugvallen. Daarbij laten wij niets aan het toeval over!

Lees hier het blog over de Top 5 mooiste bestemmingen van Afrika

Neem contact met ons op.

  • Tijd aan u zelf

  • Reis precies zoals u het wilt

  • Goed voorbereid op pad

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.