Drie generatie reizen

U wil nog één keer met uw kinderen en kleinkinderen een verre reis maken. Met zijn allen een safari naar Afrika waar iedereen nog jaren over praat en mooie herinneringen aan overhoudt.

Selous Safaris helpt (groot)ouders bij het samenstellen van deze unieke reizen. Daarbij beginnen wij met het in kaart brengen van de verschillende wensen en verwachtingen van alle familieleden. Onze ervaring is dat deze per generatie sterk verschillen.

Onze jarenlange Afrika ervaring en ons grote persoonlijke netwerk aan lokale contacten stelt ons in staat reizen samen te stellen met activiteiten die voor alle generaties en familieleden bijzonder, onvergetelijk en veilig zijn. Wij bouwen gedurende de reis voldoende rust in. Privacy garanderen wij door het boeken van zoveel mogelijk ‘private accommodation’: kleinschalige lodges en camps waarin u uitsluitend met uw familie verblijft.

Wilt u alvast enkele tips over het reizen met kinderen in Afrika en waar u dan op moet letten? Lees ons blog Reizen met kinderen in Afrika

Neem contact met ons op.