Botswana

Botswana is zowel een exclusieve safaribestemming als een paradijs voor wie een stoere en pure safari-uitdaging aandurft. Er is geen massatoerisme.

U overnacht in kleinschalige stijlvolle lodges en camps waar u met een klein vliegtuigje heen vliegt (meestal vanuit de stad Maun). De safaritochten zijn divers en spectaculair. In een open voertuig, te voet en per boot gaat u onder leiding van een ervaren gids op zoek naar nijlpaarden, krokodillen, antilopes, zebra’s, giraffen, leeuwen en vogels.

Het noorden van het land is een aaneenschakeling van nationale parken (o.a. Moremi N.P en Chobe N.P.) en wildreservaten. Hier ligt de wereldberoemde Okavango Delta. Gecombineerd met de Makgadikgadi zoutpannen en het Linyanti Wildlife Reserve levert dit één van de meest complete safaribelevenissen in Afrika op. De schoonheid en puurheid van Botswana is voor de ervaren reiziger ook uitstekend met 4WD en tent op het dak te ervaren. Een unieke belevenis!

Lees ook ons blog: Botswana met 4WD en tent op het dak

  • Spectaculaire safari’s

  • Complete safaribelevenis van Afrika

  • Stijlvolle en exclusieve lodges

Reissuggesties

Luxe lodgesafari Botswana

Stoere Kampeersafari Botswana

Botswana in combinatie met Zimbabwe en Namibië

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.