Duurzaam toerisme en betekenisvol ondernemen

Selous Safaris wil impact hebben. Onze bijzondere maatwerk safari-reizen hebben impact op onze klanten en wij voelen het als onze verantwoordelijkheid met onze safari-reizen een positieve impact te hebben op de bevolking, de natuur en het milieu in Afrika.

Selous Safaris bouwt duurzame relaties en betaalt een eerlijke prijs aan haar partners en leveranciers in Afrika. Wij vinden het belangrijk dat lokale gemeenschappen nauw betrokken worden bij de bedrijfsvoering van accommodaties waar u in verblijft en de uitvoering van uw safari. Hiermee stimuleren wij de lokale economie en de ontwikkeling van de lokale gemeenschappen. Selous Safaris werkt bovendien samen met lokaal opgezette cultureel toerisme programma’s en kan deze in uw safarireis opnemen.

Selous Safaris ondersteunt financieel een viertal projecten in Afrika. Met onze financiele ondersteuning dragen wij bij aan het verhogen van het welzijn van de lokale bevolking en wildlife en aan het reduceren van de ecologische footprint op het milieu in Afrika als gevolg van toerisme en groeiende welvaart.

Door het boeken van een reis via Selous Safaris kunt u een bijdrage leveren aan één van deze projecten. Wij schenken jaarlijks een percentage van onze winst aan de geselecteerde projecten en verdubbelen bovendien uw eventuele financiele bijdrage. Bij boeking kunt u aangeven welk project u wil ondersteunen

Nog vragen? Neem contact met ons op.