Flottielje Safaris

Een Flottielje safari??? Wat is dat? Wij hebben ons laten inspireren door de zeilwereld..u heeft er misschien wel eens over gehoord: Flottieljezeilen betekent dat men de schipper van zijn eigen zeiljacht is. Met andere deelnemers maakt men deel uit van een kleine vloot onder leiding van een moederschip.

De flottieljeleider op het moederschip staat deelnemers bij met raad en daad wanneer men daarom vraagt. Hij kent de havens en baaien, de weersomstandigheden en lokale gewoonten. Natuurlijk kent hij de leukste plekjes om sfeervol te tafelen en met z’n allen na te genieten van een mooie zeildag.

Datzelfde concept heeft Selous Safaris voor Safari-reizen in Afrika ontwikkeld. Vanaf 2023 organiseren wij 3 x per jaar (januari, juni, juli) Flottielje safaris naar de meest ontoegankelijke, puurste en avontuurlijkste delen van zuidelijk Afrika. U rijdt uw eigen 4 x 4 auto met tent op het dak en wij ondersteunen u daar waar nodig. U kampeert op de mooiste en meest afgelegen plekken in Afrika. Mark Driessen is uw flottieljeleider.

U kunt daarbij op onze kennis en ervaring rekenen: wij kennen de route, kunnen u alles vertellen over de landschappen, het wild dat u onderweg tegenkomt en de lokale bevolking. Wij maken het mogelijk om mét behoud van privacy naar regio’s te reizen die op eigen gelegenheid te avontuurlijk of onveilig zouden zijn. Bijvoorbeeld helemaal naar het noorden van Namibië naar de grens van Angola, naar de meest afgelegen delen van Botswana, Zimbabwe of Zambia. Daar waar de gewone reiziger dus niet komt.

Deelnemers worden geselecteerd zodat u zeker weet dat u in goed gezelschap verkeert. Onze reizen duren minimaal drie weken (slow-travelling) zodat we optimaal kunnen genieten. Dit avontuur beleef je namelijk niet ieder jaar. Wij zorgen voor een zeer unieke ervaring waar u nog jaren aan terugdenkt en niet over uitgepraat raakt.

  • Zeer avontuurlijke reis

  • Rijden in je eigen 4x4

  • Veiligheid en gezelligheid van een groep

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.