Luxe lodge Safari

U wilt het echte ‘Out of Africa’ gevoel beleven. Wakker worden op een unieke locatie in een stijlvolle lodge, midden in een wildpark. Op pad gaan met een gids die u alle ‘ins en outs’ kan vertellen over het lokale wild. ’s Avonds een goed diner in een kleinschalige setting met persoonlijke service op topniveau. Uw route is zorgvuldig voor u uitgestippeld, met u doorgesproken en voor u uitgeschreven. U rijdt zelf uw auto en bent optimaal voorbereid.

Selous Safaris heeft in de afgelopen 20 jaar geïnvesteerd in een groot netwerk van persoonlijke en betrouwbare lokale contacten in Afrika. Wij kennen vrijwel alle eigenaren/managers van kleinschalige stijlvolle lodges en camps. Lokale gemeenschappen worden nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van deze accommodaties. Dit stimuleert de lokale economie en ontwikkeling van de gemeenschappen.

De camps en lodges zijn meestal ingericht voor maximaal 20 gasten. Een safari met een maximum aan beleving en persoonlijke service!

Neem contact met ons op.

Benieuwd geworden? Lees ons blog over Bijzondere lodges in Zuid Afrika

  • Unieke locaties en stijlvolle lodges

  • Kleinschalig, persoonlijk en gastvrij

  • Rij zelf uw zorgvuldig uitgestippelde route

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.