Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land waar mensen blijven terugkeren voor steeds weer nieuwe ervaringen. De grote veelzijdigheid aan landschappen en culturen maakt iedere reis uniek.

Reizen door Zuid-Afrika kan op vele manieren. Bijvoorbeeld tijdens een rondreis per huurauto langs de Tuinroute of door de Westkaap en de wijnlanden. De gastvrijheid is groot, onderweg geniet u van de schitterende en afwisselende landschappen in goede guesthouses, luxe hotels en game lodges.

Op safari gaan is een heel ander avontuur. Met een 4WD ontdekt u de pure natuur van dit land. In kleine private game reserves nemen rangers u te voet mee de wildernis in. In grotere natuurparken kunt u zelf rijden en kunt u genieten van het wildlife. Door de grote variatie aan (safari)activiteiten is Zuid-Afrika een ideale bestemming voor een gezinssafari of een reis met de hele familie.

Ook op het gebied van accommodatie heeft Zuid-Afrika veel te kiezen. Van schitterend gelegen self catering cottages tot sfeervolle camps en luxe stijlvolle lodges. Hierdoor is Zuid-Afrika een safariland waar wij voor ieder budget een geweldige safari kunnen samenstellen.

Lees voor ideeën en tips voor bijzondere lodges en camps in Zuid Afrika dit blog

  • Safari voor een goede prijs

  • Ideale safari voor gezinnen en families

  • Verscheidenheid aan landschappen

Reissuggesties

Genieten van Westkaap en tuinroute

Mooiste parken van Zuid-Afrika op een rij

Gezinssafari

Tel. +31 (0)26 - 379 09 77 | info@seloussafaris.com | © Copyright - Selous Safaris | Foto's op deze website zijn beschikbaar gesteld door Wilderness Safaris en de heer De Voogt.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.