Ervaringen van reizigers

Wij kenden Selous Safaris van een eerdere reis met vrienden naar Botswana, waar wij zeer goede herinneringen aan hebben overgehouden. Dit keer wilden wij met onze zoon en dochter en hun partners naar Namibië. Alles sloot op elkaar aan en overal werden we goed en vriendelijk opgevangen en begeleid.

Fantastische unieke ervaring! De wensen van alle familieleden (grootmoeder, vier ouders en zes kinderen), waren in de reis verwerkt. We kwamen op heel bijzondere plekken en plaatsen: zo overweldigend mooi en uniek! Mark weet een hele persoonlijke touche aan de reis te geven. We hebben allen genoten!

Via ‘mond-tot-mond reclame’ hebben wij Mark ontmoet en hij heeft voor ons telkens weer een geweldige reis samengesteld. Mark weet, door zijn ervaring in Afrika, waar hij het over heeft en waar hij je naar toe stuurt. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zambia, Malawi en het noorden van Zimbabwe staat nog op ons verlanglijstje. Mark, je hoort nog van ons.

Beesten spotten, mooie lodges, ontzettend lekker eten en dat elke dag weer met z’n allen. Deze familiereis naar Afrika is puur genieten voor iedereen: Opa, oma en mijn kinderen (én dan natuurlijk wij).

Ik heb het erg prettig gevonden om te merken dat Mark precies wist waar hij het over had en door zijn grote kennis van het land, onze wensen vorm kon geven.

Het is een reis geworden die ons allemaal enorm geraakt heeft en waar we het vaak over hebben en voor ons gevoel volmaakt was. Het reisboek van Selous, de vele foto’s en film vormen een dierbare herinnering en geven ons telkenmale weer het gevoel terug te willen naar het prachtige Tanzania dat wij voor altijd in ons hart gesloten hebben! We bedanken Selous Safaris (Mark) voor zijn uitstekende begeleiding.

Het was een fantastische ervaring om voor het eerst in Afrika te zijn met ons gezin. De accomodaties in Tanzania waren allen te gek Afrikaans en het slapen in tenten was spannend en totaal niet afzien. De reis had Mark precies goed opgedeeld in dagen safari, strand en stad.

Onze verwachtingen zijn ver overtroffen en de reis was maatwerk met een hoofdletter!

Mark heeft met zijn Afrika-ervaring uitstekend aangevoeld wat bij ons drie paste. We genoten van een prachtige reis naar Kwazulu Natal. We voelden ons heel prettig in de vier verschillende bijzondere accommodaties, zowel in de wildparken als aan zee. Door het mooie uitgebreide reisboek waren we uitstekend voorbereid. We hebben Zuid-Afrika in ons hart gesloten en bevelen Selous Safaris van harte aan!!

 We hadden weer een onvergetelijk mooie reis zonder enige wanklank. De organisatie klopte weer perfect en we waren unaniem vol bewondering voor je planning. We zijn weer heel erg content dat je deze reis voor ons zo hebt georganiseerd, zullen Selous Safaris zeker weer van harte aanbevelen en komen ook zeker weer bij je terug als Afrika weer gaat trekken.

Juist voor reizigers zonder Afrika ervaring is Selous Safaris een prima organisator. De ruime persoonlijke reiservaring van Mark maakte dat de voorbereiding van onze reis zeer tot de verbeelding sprak.

Selous Safaris is goed thuis in Afrika, dat merk je aan alles. Niet eerder werden we zo goed begeleid in het samenstellen van onze reis. Het resultaat was een prachtige maatreis naar de zuidelijke parken van Tanzania en Zambia.

Nog vragen? Neem contact met ons op.