Ontdek jezelf opnieuw in Zuid Afrika

Bekruipt jou in deze donkere november dagen ook het gevoel dat je meer uit jezelf, het werkend bestaan en/of je relatie kunt halen? Ik hoor veel mensen om me heen die behoefte hebben om aan het einde van het jaar de balans op te maken. Zij stellen zich de vraag: ‘Is dit nu wat ik verwacht van het leven? Wil ik dit gestress en geren nog langer, hoe krijg ik een betere balans in mijn leven? Is dit wat ik te doen heb of is er meer? ‘

relationship-coaching

Ontdek jezelf in Afrika

Ik heb gemerkt dat Afrika een uitstekende plek is voor deze zoektocht naar jezelf en/of elkaar. Altijd als ik in Afrika ben, in een compleet andere omgeving met een andere cultuur, andere gewoontes, ander licht, andere lucht, andere geuren en een overweldigende natuur ga ik me als vanzelf ook een ander mens voelen: namelijk mezelf! Dáár begint het me te dagen waar het mij om te doen is in het leven. Een geweldige plek om onder professionele begeleiding een gedegen onderzoek naar jezelf te doen.

Nederlandstalige coach

Via via heb ik Karen Verburgh ontmoet. Karen is in 2009 geëmigreerd naar Zuid-Afrika en woont in Kaapstad. Karen maakt deel uit van een non-profit organisatie genaamd No-Name-Initiative, en organiseert en faciliteert NNI Ignite dialogen die helpen om bruggen te slaan, gezamenlijk het verleden te verwerken, en empowerment en active citizenship te bevorderen. Prachtig werk! Daarnaast is zij professioneel coach en trainer, in Zuid–Afrika en ook nog steeds regelmatig in Nederland.

Karen biedt levensloopbaan en relatiecoaching trajecten in Zuid-Afrika aan. Met haar professionele ondersteuning kom je als herboren thuis van je persoonlijke ontdekkingsreis in Afrika.

Coachingstraject

Tijdens een acht-daags traject duik je met Karen in je eigen biografie. Op een schitterende plek in de Zuid-Afrikaanse natuur kijk je wat je daaruit kan leren over jezelf en de toekomst. Je zoekt doorlopend de verbinding met jezelf, geholpen door de verstilling van de Afrikaanse natuur. Je brengt je waarden in kaart en weegt ze naar hun belangrijkheid. De afstand die je in het verre Afrika ervaart met alle rust en mooie natuur om je heen, maakt dat je makkelijker van een afstand kan kijken en helder kan krijgen wat echt belangrijk is in je leven. Je ervaart als vanzelf wat nodig is om jouw energie- en inspiratieniveaus te optimaliseren. Karen helpt je met het integreren van dat wat je ontdekt in jezelf en hoe je dat gaat vormgeven in je dagelijkse leven in Nederland. Ook voor relatiecoaching heeft Karen een schitterend programma.

woman-meditating-at-sea-medium-950x450

Plak er een safari aan vast

Uiteraard kun je deze persoonlijke ontdekkingstocht combineren met een mooie rondreis door Zuid-Afrika. Afhankelijk van de periode in het jaar en waar je van houdt kun je denken aan een rondreis in de Kaap-regio of de wildparken zoals Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve, Thembe Elephant Park op de grens met Mozambique of het ‘Out of Africa’-gevoel ervaren in een  privé safari-lodge in Ithala G.R.