Douchen onder de sterrenhemel in Afrika

Douchen tussen de zebra’s? Badderen met de sterrenhemel boven je hoofd? Naar de wc met uitzicht op grazende antilopes? Het kan allemaal in Afrika! Maak een bijzondere safari naar Zuidelijk Afrika en beleef in deze prachtige comfortabele lodges en mooi gelegen camps, je meest unieke sanitaire ervaring ever!

Schuimbad in Zuid Afrika

Heerlijk in een schuimbad met uitzicht op grazend wild: dat kan in de Ant’s Lodge! Deze lodge ligt in het noorden van Zuid-Afrika in de Waterberg regio. Zuid-Afrika is een geweldig outdoorland waar je kunt hiken, mountainbiken en natuurlijk paardrijden. In de ochtend en namiddag maak je lange safari’s te paard en rijd je tussen zebra’s en neushoorns. Ook voor reizigers die niet paardrijden zijn er volop activiteiten.

 

Plonsen met nijlpaarden in Namibië

Badderen met uitzicht op de nijlpaarden. In Ngepi Camp (Caprivistrip, Namibië) is dat heel gewoon. Dit camp heeft vanwege zijn bijzondere ligging aan de rivier diverse prijzen gewonnen. Het camp ligt vlak bij het prachtige Mahango Nationaal Park en de Poppa Falls. Het camp organiseert sundown cruises en er zijn mogelijkheden om te raften en te kanoën.

 

Romantisch in bad onder de sterrenhemel in Afrika (Foto: Selous Safaris)

 

Romantisch in bad in Botswana

In de Okavango Delta in Botswana ligt het bijzondere Pom Pom tented camp. Met een vliegtuigje kom je in dit prachtige camp dat in het hart van de Okavango Delta ligt. Je waant je in een uitzending van National Geographic. Iedere safari-tent heeft een eigen veranda en en-suite sanitaire voorzieningen die open zijn. Bij de tenten is geen elektriciteit, de tenten worden verlicht met paraffine lampen. Dit geeft een heel romantisch gevoel.

Outdoor shower in Zimbabwe

Het kan ook minder luxe, hoewel de ervaring hetzelfde blijft! Douchen onder een outdoor shower tijdens een kano-safari in Mana Pools (Zimbabwe) is een geweldige belevenis! De schitterende sterrenhemel boven je hoofd en de nachtelijke geluiden om je heen maakt het douchen tot een absolute unieke ervaring. Vanuit je tent zie je olifanten die badderen in de rivier. Overdag maak je onder begeleiding kanosafari’s en game walks met je eigen gids.

Wil je meer weten over mooie  en bijzondere lodges en plekken om te overnachten in Afrika? Bel ons op 06 21 42 99 56 en we denken graag met je mee.